Overleden man bestolen in ziekenhuis

Foto: Liedeweij Joyce Lammers

Kunstenares Liedeweij Joyce zit in een periode van rouw. Haar vader stierf in het ziekenhuis, daarna kwam de familie erachter dat zijn trouwring en horloge waren gestolen.

Liedeweij Joyce is succesvol in de kunst en cultuur.   Vorig jaar had ze landelijke publiciteit met haar werk over David Bowie. Nu komt ze op hele andere wijze in de publiciteit. Ze is intens verdrietig dat er is gestolen van haar overleden vader in het ziekenhuis.  Op FB kwam ze met onderstaand verhaal:

M’n vader is dood Op zich al iets vreselijks maar dan ga je allemaal doodmoe en intens verdrietig naar huis dan blijkt de TROUWRING en HORLOGE weg te zijn weg gewoon weg AMC antwoord ja we weten het niet alles nagekeken maar u moet er wel rekening mee houden dat er veel GESTOLEN wordt dat is algemeen bekend het is nu eenmaal een groot ziekenhuis nee we weten het niet .

Dan van kastje naar de muur en hoe is het nu met uw vader? Ik zeg die is dood oh dat wisten we niet .Maar wat komt u dan DOEN? Nou zeg ik m’n vaders TROUWRING En HORLOGE Ophalen die zijn vermist och ja mevrouw er wordt hier wel gestolen t.is een groot ziekenhuis maar soms duikt het na een jaar weleens op als er eerlijke mensen in de rondte lopen we kunnen er helaas verder niets aan doen.

Morgen ga ik nog maar eens vragen in het AMC ja dan ben ik wel een uurtje zoet want het AMC is een groot ziekenhuis waar wel eens wat gestolen wordt bedankt AMC ZIEKENHUIS TE AMSTERDAM

Stuur haar in deze moeilijke een teken van medeleven. Liedeweij en naaste familie, heel veel sterkte de komende tijd.