Lucia: ‘Afscheid nemen van mijn geliefde zuster’

Lieve Marja,

Ach zusje wat gaat de tijd toch snel …
Alweer een jaar geleden dat je de strijd tegen het vreselijke “kanker monster”hebt verloren en al vechtend en protesterend het aardse voor het hemelse hebt verruild, geheel en al tégen je zin…. maar ja er was geen kruid tegen gewassen en zeker geen chemo …

Ik hoop toch zo dat je nu je rust hebt gevonden en weer samen bent met jouw Jan want zeg nou zelf; Marja zonder Jan én vice versa is toch eigenlijk gewoon ondenkbaar?

Raar joh om na al die tijd geen “grote zus” meer te hebben, leeg ook en vaak nog sta ik op het punt je te bellen om iets te vertellen tot ik mij vervolgens in een “split second” besef dat dat helemaal niet kán, fuckeduck denk ik dan…. sufferd ze ís er helemaal niet meer

Waardeloos ook dat ik je Happy niet kan laten zien wat zou je haar fantastisch hebben gevonden….en we hadden eigenlijk nog zo heel veel “zussen dingen” te doen, zoals samen lachen, huilen, geheimen delen maar vooral samen oud worden.

Het mocht niet zo zijn, het mocht niet zo zijn en dat is hartstikke klote, mag ik dat eigenlijk zo zeggen? Vast wel het is niet eerlijk, waardeloos én klote.
Vandaag brand ik een extra kaarsje en straks draai ik je lievelingsmuziek en denk ik aan je….
Ik mis je…..

Lucia Boer
Lifecoach ,eigenaar van Happy Healthy Club en nog veel meer