Fantasy in de Passages van Almere Stad

Foto: Inez van der Scheer

Goed nieuws voor fantasy liefhebbers, zaterdag 9 september is er een speciale Fantasy – middag in het centrum van Almere

Inez van der Scheer uit Almere: Zaterdag 9 september wordt er bij ons in de winkelstraat een Fantasy-middag gehouden. Het is de bedoeling dat het winkelend publiek wordt verrast en vermaakt. De winkelstraat wordt regelmatig vergeten/overgeslagen en daar willen we verandering in brengen.

Wat gaat er gebeuren? Er is een verklede ‘basisgroep’ waar o.a. lakeien tussen zitten die rode lopers gaan uitrollen voor winkelend publiek, op de foto gaan en gekke praatjes maken. Er komt een prachtige dame met een accordeon voor begeleidende muziek en ik loop zelf rond met Drakie, die al menig kind aan het janken heeft gemaakt (zie foto).

De basis is dus leuk, maar niet heel erg spectaculair (we hebben niet heel veel te besteden), maar nu komen jullie in beeld:

Kom jij zaterdag 9 september verkleed naar De Passages in Almere Stad (Bottelaar, Zoetelaar, Zadelmakerstraat)? Tussen 12.00 en 16.00 uur gaan we winkelende mensen verbazen, vermaken, laten schrikken en lachen! Je mag iets leuks/geks/spannends doen, maar alleen verkleed rondlopen is ook al super.

Kom je melden in onze winkel = Ladonna Edelstenen, Zadelmakerstraat 8 en neem vooral je Castlefest/KF-beker mee, dan krijg je van ons gratis te drinken (helaas geen mede , want we mogen geen alcohol schenken). Ook krijg je van ons 20% korting op het assortiment (uitgezonderd artikelen met vastgestelde prijzen zoals boeken en tarotkaarten) en een cadeautje! We hebben omkleedruimte als dat nodig is. Honden zijn niet toegestaan in het winkelgebied.

Ben je van plan te komen? Laat het vooraf weten via Inez van der Scheer op Facebook of via Ladonna Edelstenen. Het wordt die middag super