#2020: Wijk in Almere Haven wint cadeaukaarten bij Postcode Loterij

Foto: Pixabay

In de rubriek ‘#2020’ blikken we terug op het meest bewogen nieuwsjaar van deze eeuw. 2020 was anders dan andere jaren. Daar kan iedereen over meepraten. Vandaag aandacht voor de maand mei. Toen wonnen veel Almeerse bewoners met de postcode 1359 prijzen van de Postcodeloterij.

Hele wijk

Een hele wijk (postcodegebied 1359) in Almere valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze.

Cadeaukaarten

De cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. “Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers”, aldus de Postcode Loterij.

Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Almere verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque.

Voedselbank

Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

17,5 miljoen euro

“De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol”, aldus de Postcode Loterij. “Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Zo winnen niet alleen de deelnemers van de Postcode Loterij, maar kunnen ook ondernemers en winkeliers in die buurten en regio’s er hun voordeel mee doen”.

Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten kunnen meer informatie vinden op www.postcodeloterij.nl/lokaleondernemers.