Weer topweekend Fc Almere vrouwen

Fc Almere MO15-1 wint overtuigend haar duel. ‘t Gooi werd met 4-0 geklopt

Verslag van Monique Gille: Zaterdag een ,op papier , zware wedstrijd tegen ‘t Gooi MO15-1. De meiden de eerste 3 min nerveus , want de tegenpartij had de vorige 2 wedstrijden met grote cijfers gewonnen. Met vandaag voor de 1e helft een keepers wissel , en voorin een wisseling ivm blessuren en familie weekend.
De meiden pakte het eigenlijk vanaf een minuutje of 5 heel erg goed op en speelde weer de sterren van de hemel. Wat zijn ze goed , ja sorry ik kan niet anders zeggen dan dat ze geweldige doelpunten hebben gescoord. De eerste een geweldige corner, doelpunt. De tweede een afstandsschot van zeker 20 meter en hoog in de rechter boven hoek. De derde geweldig door gezet en boem raak.de vierde mooie voorzet en jullie raden het al weer een klasse doelpunt. De achter speelsters hadden het niet al te druk , als de tegenpartij over de middellijn kwam werden ze eerst opgevangen door het middenveld en daar na als het nodig was stonden daar nog 3 meiden van FC Almere om ze op te vangen. Het was een top wedstrijd , wat waren ze goed onze kanjers, gefeliciteerd meiden, jullie hebben het verdientāš½

Gille is zeer tevreden: ,Het was weer een top weekend voor de meiden afdeling van FC Almere
Wij feliciteren dan ook met hun overwinning de MO13-1 , MO17-1 en de dames 2.’